Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Svenska Spels marknadschef till PS Communication

Publicerad: 26 januari 2011, 09:56

Carl-Henric Stjerna blir ny koncernchef på kommunikationsbyrån PS Communication. Han lämnar därmed tjänsten som marknads- och varumärkeschef på Svenska Spel.


Ämnen i artikeln:

PS Communication

Carl-Henric Stjerna.

– PS har vuxit snabbt och vi har under en tid letat efter en koncernchef som kan bygga vidare på det som vi skapat. Vi som grundare arbetar kvar i bolaget, Carl-Henric tar över ledarskapet för PS Communications sju bolag. Carl-Henric går också in som partner i bolaget. En av utmaningarna blir att ytterligare utveckla vårt nordiska och internationella erbjudande samt att stärka det strategiska erbjudandet, säger Patrick Walldén, medgrundare tillsammans med Stefan Norén och Lars Westling av PS Communication, i en kommentar.

PS Communication har i dag 130 anställda på kontoren i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo och Köpenhamn och bolagsgruppen omsätter cirka 180 miljoner kronor per år.

– Jag har följt PS under lång tid och är imponerad. PS är idag en av de mest tongivande aktörerna inom kommunikationsbranschen och jag ser fram emot att driva utvecklingen framåt, säger Carl-Henric Stjerna i en kommentar.

Han tillträder tjänsten den 1 mars.

Linus Fremin

Ämnen i artikeln:

PS Communication

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.