Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Svenska tillväxtbolaget Trustly väljer Angselius Rönn

Publicerad: 9 december 2013, 12:00

Johan Rönn

Foto: Pressbild

Trustly, som utvecklar och säljer betaltjänster för internet, är ny kund för PR-byrån Angselius Rönn. Samarbetet inleds direkt och Angselius Rönn kommer initialt hjälpa Trustly med att stärka sitt varumärke i Sverige.


Ämnen i artikeln:

Angselius Rönn

Trustly är verksamt inom e-handel, online-spel och begagnathandel, där Trustlys direktbetalningstjänst exempelvis möjliggör för privatpersoner att köpa och sälja produkter på Blocket.  

– Angselius Rönn är precis som vi ett tillväxtbolag, vilket gör att de har en stor förståelse för oss som bolag. Vi valde Angselius Rönn för deras ambition, strategiska höjd och resultatorienterade arbetssätt. Vi ser fram emot att ha Angselius Rönn som samarbetspartner när vi ska bli marknadsledande på onlinebetalningar, säger Carl Henrik Somp, COO på Trustly i ett pressmeddelande.

Trustly är verksamma i Danmark, Finland, Spanien och Sverige. Trustly har bland annat blivit rankad som ett av Sveriges tio snabbast växande teknikbolag på Deloittes Sweden Technology Fast 50-lista 2013, och hade 2008-2012 en tillväxt på 1660 %. PR-byrån Angselius Rönn har ända sedan starten 2010 fokuserat på tillväxtbolag.

Till kunderna hör bland annat Aerocrine, Apptus, QlikTech, Qmatic, Rezidor, Zenterio och Zeta Display.

– Vi är mycket glada över att ha fått Trustly som kund. Trustly har en genuint banbrytande produktportfölj och en enorm strategisk höjd i hur man ser på marknadens och slutkundernas behov. Jag är övertygad om att Trustly inom ett par år är ett av de ledande bolagen inom onlinebetalningar, inte bara i Sverige utan även internationellt – det ska bli roligt att vara med på den resan, säger Johan Rönn, vd på Angselius Rönn.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Angselius Rönn

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.