Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Sverige-vd:n ny delägare för Geelmuyden.Kiese

Publicerad: 23 januari 2014, 12:54

Janna Sundewall, Joakim Kellner.

Foto: Pressbild.

Janna Sundewall, vd för Geelmuyden.Kiese i Sverige, och Joakim Kellner, chef för Public Affairs blir nya delägare i den skandinaviska kommunikationsbyrån.


Ämnen i artikeln:

Andréasson PRGeelmuyden.KieseJanna Sundewall

– Geelmuyden Kiese är en skandinavisk kommunikationsbyrå och då är det  helt rätt att vi också har ett skandinaviskt ägarskap, säger Hans Geelmuyden, grundare  och chef för Geelmuyden Kiese i Skandinavien i en kommentar.

Janna  Sundewall har varit vd för Geelmuyden.Kiese sedan februari 2012 och  kommer närmast från Westander. Hon har fördubblat personalstyrkan på  byrån och fått in ett antal nya kunder.

– Det svenska delägarskapet  är ett erkännande för vår satsning på att bygga ett starkt  Stockholmskontor och en stor inspiration för att bygga vidare under de  kommande åren, säger Janna Sundewall, vd på Geelmuyden Kiese i Sverige i  en kommentar.

Joakim Kellner har varit Public Affairs-chef på  Sverige-verksamheten sedan i februari 2012. Han hade en motsvarande roll på Andréasson PR och har dessförinnan varit politiskt sakkunnig på finans-,  jordbruks- och socialdepartementet.

Geelmuyden Kiese har en årlig omsättning på 11 miljoner euro och 120 anställda i Skandinavien, varav 19 i Sverige.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.