Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Swedish Content Awards utvecklas – på tre olika plan

Publicerad: 20 maj 2016, 08:11

Foto: Björn Elgstrand

Det är inte bara namnet Swedish Content Awards som är nytt för i år: nu får tävlingen även ett nytt hederspris, nytt språk och en statyett.


Ämnen i artikeln:

Swedish Content Awards

Tävlingen som tidigare hette Guldbladet fick nytt namn i år: Swedish Content Awards. I och med det har även andra förändringar gjorts. Från och med i år fick även bidrag från andra länder delta, och därav kommer hela galan hållas på engelska för att internationella gäster ska känna sig välkomna.

I Swedish Content Awards tävlas det i hela 19 kategorier, och varje vinnare kommer i år att få, förutom ett diplom, även en statyett i glas. Statyetten är framtagen av Torstensson Art & Design.

Förutom de 19 priser som ska delas ut kommer även ett hederspris tilldelas. Priset ges till Bästa Branschgärning/Best Industry Achievement till en person, ett team eller en organisation som har arbetat för en ökad kvalitet i contentbranschen på den svenska eller nordiska marknaden. Galan går av stapeln på Berns den 31 maj. Här kan du läsa mer om nomineringarna i alla kategorier.

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

Swedish Content Awards

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.