Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Sydkorea vill kalsongbomba Nordkorea med hjälp av Björn Borg

Publicerad: 10 oktober 2013, 11:07

Den interaktiva kartan visar ett stort intresse för att kalsongbomba nordkorea

Björn Borgs kampanjkarta där besökarna får markera platser man vill bomba med underkläder fick en plötslig trafikökning i går — cirka nittio tusen sydkoreaner besökte sajten för att nominera Nordkorea.


Ämnen i artikeln:

Björn Borg

I Björn Borgs nya online-kampanj ombeds besökare att nominera en plats på jorden i behov av kärlek och förförelse. Över den vinnande platsen vill Björn Borg släppa 450 underkläder.

Nu har kampanjen fått ordentligt skjuts från ett oväntat håll: de senaste tjugofyra timmarna har nittio tusen sydkoreaner varit inne och nominerat och röstat på Nordkorea.

– I våra ögon ser det ut som en freds-gest, säger Lina Söderqvist, global marknadschef på Björn Borg.

Om Pyongyang faktiskt blir den plats med flest röster i slutet av månaden lovar Björn Borg att göra sitt bästa för att slutföra uppdraget.

­‐ Vi har ärligt talat inte en aning om hur vi skulle kunna släppa våra underkläder över Nordkorea om så blir fallet, men vi har börjat göra efterforskningar för att se om det finns en väg, säger Lina Söderqvist.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Björn Borg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.