Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

”Tar med mig kunskapen från Hyper Island”

Publicerad: 10 december 2013, 13:44

Nytt jobb för Johanna Lindskog Lindell.

Resumés bloggare Johanna Lindskog Lindell lämnar Hyper Island för jobbet som pr- och kommunikationsstrateg på mySafety, som säljer abonnemang på nyckelbrickor och digitala spärrtjänster.


Ämnen i artikeln:

MySafetyHyper Island

Johanna Lindskog Lindell, digital datastrateg på Hyper Island har klart med nytt jobb – hos mySafety.

– Det känns mycket bra och spännande. Jag ser fram emot att börja jobba med mySafetys varumärke. Det känns väldigt roligt att gå från Hyper Island, och ta med mig kunskapen som datastrag och nu få jobba med kommunikativ data på ett spännande företag i utveckling.

Varför valde du att börja jobba där?

– mySafety är ett företag som jag tror på och som erbjuder intressanta produkter som jag känner att jag kan arbeta med och stå för. Vi lever i en digital värld och idag är det viktigt att tänka på den personliga säkerheten, då identitetsstölder blir allt vanligare. mySafety ligger i framkant inom den kategorin.

Vad ska du göra rent konkret på mySafety?

– Jag blir deras pr-och kommunikationsstrateg och kommer jobba med att utveckla deras varumärke digitalt. Jag kommer att initiera, driva och skapa budskap kring mySafety. Jag kommer även jobba mycket med sociala plattformar, något som ligger mig varmt om hjärtat.

Johanna Lindskog Lindell kommer att fortsätta blogga för Resumé, men får inte göra reklam för sitt företag i bloggen.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

MySafetyHyper Island

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.