Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Tar sikte på kontinenten

Publicerad: 5 november 2012, 10:06

Manuel Lemholt Berger och Martin Bergström, grundare och delägare i mplusm

McCann Relations tidigare digitala expert Manuel Lemholt Berger startar ny kommunikationsbyrå tillsammans med journalisten Martin Bergström. Byrån mplusm kommer att rikta in sig på Öresundsregionen och är specialiserade på egna och förjtänade kanaler.


Bakom den nystartade kommunikationsbyrån mplusm står McCann Relations förra digitala expert Manuel Lemholt Berger och journalisten Martin Bergström.

Manuel Lemholt Berger har jobbat med kunder som Max Hamburgerrestauranger, Mr Green, Polaroid Eyewear och mobiloperatören 3. Martin Bergström har arbetat som journalist längs hela västkusten. Senast kommer han från Lokaltidningen där han har arbetat som webbredaktör och reporter med fokus på allmän- och sportjournalistik.

Byrån kommer att erbjuda tjänster inom bland annat insikt och analys, digital kommunikation och marknads-pr, men även produktion för digitala kanaler.
– Vi kommer att fylla en lucka på marknaden i regionen, säger Martin Bergström, som är delägare och mediespecialist på mplusm.

Att man väljer att ha sitt säte i Öresundsregionen beror delvis på närheten till Europa.
– Det känns fantastiskt roligt och spännande att starta en byrå med säte i Öresundsregionen. Genom att sitta här kan vi arbeta med kunder i både regionen och övriga Sverige, samtidigt som vi har kontinenten ett stenkast bort, säger Manuel Lemholt Berger, delägare i mplusm.

Byrån kommer specialisera sig på rådgivning samt idé- och konceptutveckling i egna och köpta kanaler. Mplusm erbjuder tjänster inom bland annat insikt och analys, digital kommunikation, marknads-pr och stragisk kommunikation, men även produktion för digitala kanaler.

– Att kunna producera innehåll tror vi blir viktigare allt eftersom företagen satsar mer tid och pengar på de egna kanalerna. Genom att själva producera har vi pr perspektivet med oss från första början, vilket betyder att vi kan säkerställa större genomslag,säger Martin Bergström.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.