Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Tele2 Arena förvandlas till ett OS i miniatyr

Publicerad: 11 december 2013, 11:29

Tele2 Arena

Foto: Pressbild Tele2

Tele2 utvidgar sin satsning på svensk idrott genom att bli officiell leverantör till Sveriges olympiska kommitté, SOK. Samarbetet rivstartar med att Tele2 Arena förvandlas till ett OS i miniatyr i samband med vinterspelen i Sotji.


Ämnen i artikeln:

Tele2SOKTele2 Arena

Tele2 har gjort klart med ett drygt tvåårigt samarbetsavtal med SOK. Avtalet löper från vinter-OS i Sotji 2014 till sommar-OS i Rio De Janeiro 2016. Som officiell leverantör förser Tele2 SOK med fast- och mobiltelefoni, mobildata samt datanättjänster.

– Sportintresset är stort bland våra kunder. Vi har precis som våra idrottsstjärnor utmanarattityden inbyggd i vår själ. Därför känns det extra bra att bli en del av den olympiska familjen och stötta SOK att inspirera fler unga att våga drömma om att en dag delta i ett olympiskt spel, säger Thomas Ekman, vd Tele2 Sverige i ett pressmeddelande.

I samarbete med MTG/Viasat och andra SOK-sponsorer, förvandlas Tele2 Arena till ett OS i miniatyr under vinter-OS i Sotji.

– För oss är det självklart att Tele2 Arena blir en central plats för alla som vill följa vinter-OS på ett helt nytt sätt och dela med sig av upplevelserna online via vårt mobil- och wifi-nät på arenan, säger Thomas Ekman.

– Med Tele2 som officiell leverantör får vi en partner som ger oss uppkoppling nonstop och därmed ett mer effektivt samspel med svenska olympier och talanger. Det är såklart extra kul att Tele2 också kliver in i vår satsning Drömprojektet som ska väcka den olympiska drömmen hos våra unga idrottare, säger Stefan Lindeberg, styrelseordförande SOK i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Tele2SOKTele2 Arena

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.