Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Tele2 erbjuder telefonkonferens för att undvika Obama-kaoset

Publicerad: 3 september 2013, 13:18

Fåret Frank telependlar till jobbet under presidentbesöket

Nu ger Tele2 Business alla företagskunder i Stockholmsområdet tillgång till gratis telefonkonferens under Obamas besök så att det kan vara Business as usual.


Ämnen i artikeln:

Fåret FrankTele2

Många vill utnyttja president Obamas Stockholmsbesök för att få PR och Tele2 är inte sämre än någon annan.

Eftersom stora delar av Stockholms innerstad och kommunikationsmöjligheter stängs av under både onsdag och torsdag på grund av den amerikanske presidentens besök, kan det bli svårt för många företagare att ta sig till jobbet eller ha fysiska möten.

Under statsbesöket som sker under onsdag-torsdag får därför alla Tele2s företagskunder tillgång till gratis telekonferenstjänst.

–  Detta är ett enkelt grepp som förenklar mycket för våra kunder. Förhoppningsvis ska inte statsbesöket störa Stockholmsföretagens verksamheter allt för mycket. Genom vår telefonkonferenstjänst Telemötet kan företagen i varje fall ha möten som planerat, säger Karl Skoog, marknadschef Tele2 Business.

Telemötet är ett virtuellt mötesrum där du enkelt via telefonen kan arrangera möten för upp till 25 mötesdeltagare inklusive mötesarrangören. Varje deltagare ringer in till mötet från sin egen telefon.

– Jag skulle säga att presidentbesöket är ett utmärkt tillfälle att sprida informationen om vår telekonferenstjänst, säger Karl Skoog. Vi räknar absolut med en rejäl ökning av trafiken och vi har förberett oss för det.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Fåret FrankTele2

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News