Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Tele2 hakar på Pokémontrenden

Publicerad: 21 juli 2016, 11:43

Extra stor chans att fånga Pikachu och de andra figurerna vid Björns Trädgård och Humlegården i Stockholm under fredagen.

Mobiloperatören möter Pokémonälskarna ute på fältet. Erbjuder flera timmar Lure Modules, wifi och laddning på två platser i centrala Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Tele2StockholmPokémon Go

Marknadsförare och varumärkesexperter kan inte nog förtydliga hur positivt det kan vara att haka på Pokémonfebern. Media Markt var ett av de första företagen i Sverige att göra det, och började utnyttja trenden redan innan lanseringen i landet.

Nu är det Tele2:s tur, som har identifierat nya behov hos sina kunder: Pokémon Go slukar såväl batteri som internettrafik – och de letar efter fiktiva figurer. I en varumärkesstärkande kampanj erbjuder därför mobiloperatören på wifi, laddning och Lure Modules som gör att Pokémonfigurer lockas till platsen.

De kommer att befinna sig i Björns Trädgård och utanför Kungliga biblioteket i Hulmegården mellan 11–18 på fredagen. I ett Facebookinlägg uppmanar man sina kunder att "tagga alla dina kompisar som du vill ska levla upp i solen tillsammans med oss!"

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Tele2StockholmPokémon Go

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.