Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Text 100 minskar vinsten

Publicerad: 29 mars 2012, 15:09

Pr-byrån Text 100 har minskat såväl nettomsättningen som vinsten under det senaste räkenskapsåret. Enligt pr-byrån har verksamhetsåret präglats av en omställning till ett ökat digitalt fokus.


Ämnen i artikeln:

Text 100

Text 100 erbjuder pr-tjänster till kunder inom framförallt IT, internet och telekom.

Byrån hade en nettoomsättning på 14,8 miljoner kronor för det senaste räkenskapsåret, vilket avslutas per den sista juli.

Detta kan jämföras med det föregående räkenskapsåret då nettoomsättningen låg på drygt 17 miljoner kronor.

Byrån  gör ett resultat efter finansnetto på 493 000 kronor – att jämföra med  drygt 600 000 kronor för det föregående räkenskapsåret.

Byrån konstaterar att verksamhetsåret präglats av en omställning mot ett ökat digitalt fokus. Företagen har även gjort förändringar inom den nordiska och europeiska ledningsstrukturen. Man har även plockat in flera nya medarbetare. Byrån har idag drygt 10-talet medarbetare.

Text 100  ägs till 100 procent av Text 100 International Ltd i Storbritannien,  vilka i sin tur ägs till 100 procent av Next Fifteen Communications  Group.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Text 100

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.