Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Therese Sjögran sågar Peugeots agerande

Publicerad: 13 november 2013, 13:43

Therese Sjögran förvänad över Peugeots agerande.

Peugeot ryckte in och berättade att man skänker en bil till Therese Sjögran efter förbundets debacle på Fotbollsgalan. Men varken Therese Sjögran eller hennes agent blev informerade innan. Nu sågar de biltillverkarens agerande.


Ämnen i artikeln:

PeugeotAnders SvenssonFotbollsgalan

Anders Svensson fick en Volvo på Fotbollsgalan – men Therese Sjögran blev utan. Ja, ni kan nog den storyn vid det här laget.

Peugeot tog vara på tillfället för att få pr och gick, med hjälp av pr-byrån Mindmakers, ut med att man skänker en bil till Therese Sjögran. Men Sjögran själv hade inte fått någon information från biltillverkaren eller pr-byrån.

– Som rådgivare/agent blir jag och Therese blir mycket förvånade när  vi läser artikeln i Resumé om att Peugeot skänker en bil till Therese. Det finns ingen sådan överenskommelse. Inte heller har det skett samtal mellan oss och  Peugeot, säger Therese Sjögrans agent Mårten Hedlund till Resumé.

Han och Therese Sjögran sågar Peugeots agerande.

– Min uppgift och mitt mål är att Therese får så bra avtal som  möjligt med samarbetspartners. När nu SvFF och Volvo gör en groda följt  av en pudel och sen att även andra, utan överenskommelser, försöker dra  nytta av Therese så blir vi bekymrade. Jag har under sju år arbetat med  att höja marknadsvärdet för damfotbollen och spelarna. Vi välkomnar  absolut detta intresse men ogillar när man inte går rätt tillväga.

– Peugeot får gärna, precis som andra, ringa mig.

Maria Lantz, informationschef Peugeot Sverige, säger till Resumé att pr-byrån Mindmakers försökt att få tag på Therese Sjögran.

– Jag har precis pratat med Mårten Hedlund nu. Vi ska träffa Therese Sjögran innan hon kan ta ställning till om hon vill ha bilen, säger Maria Lantz.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.