Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Theréz Randquist lämnar SPP

Publicerad: 21 november 2008, 13:18

Hon utsågs till kommunikationsdirektör vid SPP i februari. Nu slutar hon. – Det är helt mitt eget initiativ, säger Theréz Randquist.


Theréz Randquist. Foto: SPP.

Theréz Randquist kom från jobbet som vd för reklambyrån Momentum när hon i våras blev kommunikationsdirektör på pensionsbolaget SPP.

Under hösten har bolaget satsat stort på tv-reklam med filmer med bland annat Lena Endre.

SPP fick nya ägare vid årsskiftet, norska Storebrandkoncernen.

– Jag är oerhört stolt över att ha åstadkommit så mycket på så kort tid. Jag gillar att driva och skapa kommunikation som driver affärer och nytta. Jag har nu tagit fram förutsättningarna och bemannat avdelningen som får uppgiften att implementera. Att jag nu väljer att lämna SPP är helt mitt eget initiativ eftersom jag ser att SPP är rustat och med stötting från Storebrand koncernen kommer att klara av implementeringen på egen hand, säger Theréz   Randquist, i en presskommentar.

Theréz   Randquist har tidigare varit chef inom både Ogilvy och McCann i Sverige.

Enligt SPP stannar Theréz Randquist i bolaget fram till och med årsskiftet då presschefen Rickard Wessman går in som tillförordnad ansvarig för kommunikationsavdelningen.

Peter Willebrand

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.