Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Thomsgård hälsar resenärer välkomna på Arlanda

Publicerad: 17 april 2015, 06:01

Pr-profilen tar plats.

Foto: Daniel Asplund/Pressbild.

Pr-profilen Lina Thomsgård tar plats i Stockholm hall of fame, DI:s nya sajt lanseras i vår och Flow kritiseras för att inte ha fyllt någon funktion.

Ämnen i artikeln:

Stefan LundellLina ThomsgårdTumblrInstagramOlle AronssonSVTJack WernerCharlie HebdoBreakitDI

Yasmine Winberg

yasmine.winberg@resume.se


Thomsgård hälsar resenärer välkomna på Arlanda
Pr-profilen och Rättviseförmedlingens grundare Lina Thomsgård får hänga i flygplatsens ankomsthall tillsammans med bland andra kungen, Ingmar Bergman och Monica Zetterlund i Stockholm hall of fame. Av 93 bilder byttes 60 ut i går.
– Så himla glad att kunna visa folk ifrån hela världen att i Sverige kan man starta en facebooksida som berättar att tjejer finns, och sen få ge intervjuer och föreläsningar om det, skriva i tidningar och åka tåg i teve och till och med ha sitt porträtt på flygplatsen. Jag älskar Stockholm. Stort tack för äran, Arlanda, skriver Lina Thomsgård på Instagram.

DI:s nya sajt lanseras i vår
Resumé har tidigare skrivit om att Dagens Industri startar en ny sajt efter att medarbetarna Stefan Lundell och Olle Aronsson lämnat tidningen och startat Breakit som bevakar start-ups och tech. DI har bland annat rekryterat Metros Jack Werner till satsningen som till en början kommer att bestå av fyra reportrar. Nu står det klart att den lanseras redan under våren. Satsningen kommer även att innebära en podcast.
"Målsättningen är att vara den självklara ledaren i bevakningen av alla aspekter av digitaliseringen", skriver DI själva om sin nya sajt.

"Flow fyllde ingen funktion"
Resumé var först ut i går med att rapportera om att SVT-tjänsten Flow nu skrotas. En av orsakerna är kritiken mot SVT-sajten Edit och hotet om förhandsprövning, och SVT själva säger att tjänsten uppfattats som otydlig. Nu skriver Expressens David Lillemägi att ingen bryr sig om att Flow läggs ner – den fyllde ingen funktion.
"Mellan raderna känns det som att inte ens SVT bryr sig", skriver David Lillemägi.

Hebdo-medarbetare ger ut bok postumt
Stephane Charbonnier och hans kollegor mördades i terrordådet mot redaktionen i Paris i början av året. Nu står det klart att han postumt ger ut en bok som skrevs klart två dagar innan attacken. Boken är ett försvar av satirtidningens hållning, enligt TT.

Tumblr inför ny 24-timmarsannons
Tumblr släpper en produkt de kallar "Sponsored day" – vilket innebär att annonsköparen får en annons som ligger överst i användarnas flöden i 24 timmar. Nike är först ut med att köpa plats på det nya formatet, skriver Adweek.

Instagrams nya nakenhetspolicy
Nu har Instagram uppdaterat sina riktlinjer kring vilka regler som gäller när det kommer till nakenhet. "Behåll kläderna på", är den nya formuleringen. Samtidigt meddelar fotodelningstjänsten att användarna bara får publicera material de själva äger rätten till, skriver Techcrunch.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev