Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Thomsgård magsjuk inför dygnssändningen – kör ändå

Publicerad: 27 mars 2015, 10:02

Lina Thomsgård.

Foto: Pressbild.

Inför eftermiddagens premiäravsnitt av Ikeas dygnssända "Under täcket" har premiärgästen Lina Thomsgård blivit sjuk – men det stoppar henne inte från att medverka.
– Det kanske blir det ännu en spyfluga till klickraket på internet, säger Lina Thomsgård till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Lina ThomsgårdKristoffer AppelquistMECNyheter24Ikea

Klockan 15:00 i dag startar direktsändningen av "Under täcket" – serien där komikern Kristoffer Appelquist i sju avsnitt träffar inbjudna gäster – som ska hänga med honom i 24 timmar.

– Det känns lite svajigt, har inte ätit på ett dygn och knappt sovit. Men som Linus Terner sex år så träffsäkert uttryckte det appropå signeringsstunden med systrarna Kallur i Falun: en sån här chans får man bara en gång i livet. Ensam! Med Kristoffer! Och en säng! Dessutom ska jag på kuppen dra in lite pengar till mina favoritorganisationer, näst Rättis, Street Gäris och Naturskyddsföreningen, säger kolumnisten och pr-profilen Lina Thomsgård.

Hur har du laddat upp?
– Jag har samlat diskussionsmotivation genom att hänga dygnet runt i en vecka med min idol och kompis Ivan, 1 år, på semester med hans mamma. Vi får se hur det går för mig att använda andra ord än titta, hejdå, och brumbrum.

Såg att du blivit magsjuk - hur känns det nu?
– Mycket oklart. Kanske blir det ännu en spyfluga till klickraket på internet.

Finns det någon riska att du ställer in?
– Nix!

Vad kan tittarna förvänta sig att du ska bjuda dem på under de här 24 timmarna?
– Åh, stackars tittare. Jag är outhärdlig i det långa loppet. Är ju för fan långrandig redan i korta loppet? Så det blir förmodligen en massa oändliga historier, skryt, genus, snusk och beskäftiga tillrättavisningar av allmänheten som vanligt. Och så vill jag prata om robotar så alla som gillar robotar måste kolla.

Vad är det värsta som kan hända under dygnet?
– Det vore ju hemskt synd, men också lite kul, om jag lyckades smitta Kristoffer?

Serien görs i samarbete med MEC och Nyheter24.

Yasmine Winberg

Chefredaktör och ansvarig utgivare

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.