Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Tidigare försvarsminister blir pr-konsult

Publicerad: 17 februari 2014, 11:00

Anne-Grete Strøm-Erichsen

Foto: Torgeir Haugaard.

Rud Pedersen gör en blytung rekrytering i Norge och plockar in Anne-Grete Strøm-Erichsen, som var försvarsminister och hälsominister i Jens Stoltenbergs andra regering åren 2005-2013. Hon blir partner på byrån.


Ämnen i artikeln:

Jens StoltenbergRud Pedersen

– Efter 18 år som fulltidspolitiker ser jag nu fram emot att återvända  till den privata sektorn, säger Anne-Grete Strøm-Erichsen i en kommentar.

Hon har inte bara vara minister under åtta år utan också borgmästare och chefskommissionär i Bergen.

Rud  Pedersen erbjuder idag både nationella och internationella kunder team  med strategiska och politiska rådgivare i Danmark, Finland, Sverige och  Norge – kontoren i Helsingfors och Oslo upprättades år 2013.

– Vårt  mål är att erbjuda våra kunder den högsta kompetensnivån inom strategisk  och politisk kunskap. Med Strøm-Erichsen blir vi ännu  bättre på att hjälpa våra kunder att förstå det politiska systemet och  kan hjälpa kunderna att bli framgångsrika i sin dialog med myndigheter och  politiska beslutsfattare, säger Morten Rud Pedersen i en kommentar.

Arbeiderpartiets Jens Stoltenberg förlorade valet mot Høyres partiledare
Erna Solberg år 2013.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.