Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Tidigare Prime-cd startar ny byrå

Publicerad: 31 oktober 2011, 13:16

Desirée Maurd.

Desirée Maurd, tidigare cd och partner på Prime, startar nu den egna byrån Maurd PR. Inriktningen kommer att vara kultur och design och specialisering på sociala medier.


Efter att ha jobbat på Prime sedan 2006 har Desirée Maurd, som på slutet var cd och partner i byrån, lämnat och nu startar hon den egna byrån Maurd PR.
– Prime är en fantastisk arbetsplats, men efter 6 år kände jag att det  var dags att hitta på något nytt, säger Desirée Maurd till Resume.se.

Kommer det att bli någon speciell inriktning på den nya byrån?
– Jag kommer från en bred roll som pr-kreatör med erfarenhet från många  olika branscher. Bredden är ju bland det bästa med att vara konsult, men  fokus nu kommer framförallt att ligga på kultur & design samt  specialisering inom sociala medier, säger Desirée Maurd.

Vilka mål har du för din nya byrå?
– Att utvecklas genom inspirerande och intressanta uppdrag.

Finns det redan nu intresse från kundsidan?
– Idag är första dagen, men visst finns det spännande projekt på gång  redan nu. Jag är bland annat med och driver nystartade Booked, lite  kortfattat kan man beskriva det som en VIP-bokklubb i sociala medier.

Emanuel Videla

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.