Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Toppvärvningen: Stefan Nerpin

Publicerad: 3 september 2012, 08:49

Stefan Nerpin.

MNML Agency, som grundades av Roland-Philippe Kretzschmar och Dennis Svärd i februari 2012, får in Stefan nerpin som styrelseordförande.


Ämnen i artikeln:

MNML Agency

– Stefan kommer framför allt att hjälpa till att styra den långsiktiga utvecklingsplanen för MNMl Agency, men han kommer samtidigt även att kunna gå in med senior rådgivning i kunduppdrag, säger Roland-Philippe Kretzschmar, vd för MNML Agency.

Stefan Nerpin har bland annat startat och etablerat National Geographic Society i norra Europa och har en bakgrund som koncernmarknadschef på SEB, Vattenfall och från TNT samt affärsområdeschef på Burson-Marsteller.

Han är i dag partner och senior rådgivare på Vengine, en konsultbyrå inom affärsstrategi och kommersiell utveckling, samt aktiv styrelseledamot ibland annat Drivhuset Sverige och Sveriges Marknadsförbund.

MNML rekryterar även Rita Axelsson Florio som tidigare arbetat på Maquet Critical Care, Fournier Pharma, Philips Oral Healthcare och Colgate Palmolive. Hon är utbildad tandläkare och marknadsekonom. Närmast kommer hon från Ekelund & Vik, en reklambyrå inom medicin.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

MNML Agency

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.