Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Tunga rekryteringar av Gullers

Publicerad: 16 december 2014, 09:44

Hanna Landing, Anna Saxberg.

Foto: Gullers.

Gullers Grupp plockar in Rewirs byråchef Anna Saxberg och även Volts meriterade copywriter Hanna Landing med 20 år i branschen.


Ämnen i artikeln:

Annika SjöbergVoltGullers

- De har stor erfarenhet av att utforma starka uttryck för samhällsaktörer inom både offentlig och privat sektor. De kommer vara delaktiga i det viktiga arbetet att kontinuerligt utveckla vårt konceptuella och kreativa erbjudande, säger Annika Sjöberg, vd på Gullers Grupp i en kommentar.

Anna Saxberg har jobbat på Rewir under ett decennium och hanterat varumärken som Scouterna, Stockholms läns landsting och Teknikföretagen.

Hon har också drivit internationella varumärkesprojekt för en rad svenska industriföretag och kommer närmast från en roll som byråchef på Rewir tillika en del av ledningsgruppen.

Hanna Landing har jobbat i reklambranschen i 20 år och kommer närmast från Volt, där hon arbetet med konceptuell utveckling både som copywriter och kreativt ansvarig.

Hon har arbetat med kunder som Polarbröd, NCC och Statens Fastighetsverk - med den sistnämnda vann hon Svenska Publishingpriset 2012 i kategorin Digital och Visual för kampanjen "Hemliga rum".

Gullers Grupp har 49 anställda och startade år 1989 – företaget har kontor i Stockholm och Göteborg, medan dotterbolaget Mediegruppen är baserat i Sundsvall.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Annika SjöbergVoltGullers

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.