Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Tungviktar-byrån K-Street Advisors upphör

Publicerad: 16 december 2014, 11:03

Carl Thalén.

Foto: Emmelie Eriksson.

Konsultsbolaget K-Street Advisors upphör med sin verksamhet från och med årsskiftet. – Det känns som ett naturligt avsnitt efter tio år, säger Carl Thalén.


Ämnen i artikeln:

Staffan Dopping

Lars Thalén går i pension, men ska vara verksam inom Identity AB – dock i begränsad omfattning.

Staffan Dopping övergår till egen låda i form av Staffan Dopping AB.

Carl Thalén ska jobba för K Street Advisors AB – det vill säga inte kommanditbolaget, som alltså läggs ned.

– Vi har arbetat länge under en kommanditbolagsstruktur. Det innebär att företaget stängs varje år, men för att ett kommanditbolag ska kunna finnas så behövs ett aktiebolag bakom och där kommer jag att fortsätta viss verksamhet. Pr, men också annan verksamhet, säger Carl Thalén.

Varför hade ni en sådan struktur?
– Vi har jobbat med tron att det ska vara lätt för människor att bli delägare så att alla kan jobba tillsammans för varandras väl, säger Carl Thalén.

Varför lägger ni ned just nu ni har ju funnits i tio år?
– Vårt hyresavtal löpte ut, vi har inga skulder och inget groll. Jag och Staffan Dopping kommer troligen att fortsätta jobba tillsammans. Staffan Dopping är utan tvekan Sveriges bäste moderator. Lars Thalén vill ägna sig åt andra saker och kanske inte komma till kontoret klockan 08:00 varje dag. Så det känns som ett naturligt avslut, säger Carl Thalén.

Vad gör ni för resultat?
– Det vet inte jag förrän i januari nästa år. Men vi har inga förluster. K-Street Advisors har gått med vinst från och med dag ett, säger Carl Thalén.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Staffan Dopping

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.