Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Turbulent på Turbolin pr

Publicerad: 15 maj 2008, 08:54

Idag tillträdde en ny vd på pr-byrån Turbolin pr, tidigare Florman pr. 28-årige Nikolaj Alepliotis ersätter Charlotta Ursing.


Charlotta Ursing

Nikolaj Alepliotis har varit konsult på Turbolin sedan oktober 2007 och har sedan tidigare ingen erfarenhet av att jobba med pr. Han efterträder delägaren Charlotta Ursing som köpte ut Florman pr av grundaren Adrienne Florman och döpte om bolaget till Turbolin.

Den nye vd ser sig själv som en förvaltare.
 – Det rullar på här och jag vill fortsätta på den utslagna linjen som Charlotta stakat ut, säger Nikolaj Alepliotis.

Charlotta Ursing kommer att finnas kvar på deltid på byrån under en period. Sedan ska hon ägna sig åt att importera portugisiska möbler tillsammans med sin blivande man. Sedan ska hon också arbeta med tyger tillsammans med in syster.

–Jag vill kunna ägna mig åt det här istället. Det är inte vemodigt att sluta utan jag ser framåt. Jag har hittat en fantastisk ny vd så det känns tryggt att gå vidare, säger Charlotta Ursing.

Charlotta Ursing ska kvarstå som delägare med sina 25 procent övriga delägare är Carl Wiktorsson och Nikolaj Alepliotis.

Claes de Faire

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.