Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Unionen letar nya medarbetare – via självgoogling

Publicerad: 11 oktober 2017, 13:21

Genom att köpa Google-annonser på stora namn inom kommunikationsbranschen hoppas Unionen hitta lika kompetenta personer som dem.


Ämnen i artikeln:

UnionenDavid OrlicLisa LindströmRekryteringReformklubbenReform Society

Vi har alla gjort det, googlat oss själva. För oss med generiskt namn och en än så länge icke-betydande karriär renderar inte sökningarna i speciellt mycket. Annat är det för människor som satt avtryck, varför de kanske googlar sig själva lite oftare.

I sin senaste rekryteringskampanj hoppas nämligen Unionen att framstående personer inom tech, start-up eller kommunikationsbranschen ska googla sig själva och mötas av en uppmanande annons (se ovan). Två av de namn som finns med i kampanjen är Komms ordförande David Orlic och Dobermans vd Lisa Lindström.

Målet är att de framstående personerna ska se annonsen och därefter tipsa om någon som liknar dem själva och kan passa till tjänsten inom plattformsekonomi på Unionen.

Rekryteringskampanjen är framtagen av Reformklubben, en del av Reform Society.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.