Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Uppdrag: Styr upp M:s kommunikation

Publicerad: 25 oktober 2013, 13:57

Per Nilsson

Foto: Pressbild Moderaterna

Tidigare i höstas rekryterades han till Moderaterna från Demoskop. Nu ska Per Nilsson axla rollen som kommunikationschef med omedelbar verkan


Ämnen i artikeln:

Moderaterna

Per Nilsson har den senaste tiden varit analyschef för Moderaterna. Med Hanna Bergholms hastiga avgång från partier blir det nu han som får ansvaret att styra upp Moderaternas kommunikation. Ett tufft uppdrag om man ser till den interna kritik som riktats mot partiets kommunikationsledning de senaste månaderna.

– Det här känns jättekul och spännande. Vi ligger i fas med vår valplanering och jag ser fram emot att nu ta vid det arbetet. Vi är taggade för att dra igång valrörelsen på riktigt, säger Per Nilsson i ett pressmeddelande.

Per Nilsson har tidigare arbetat med kommunikation och byråarbete både i förenings- och näringslivet. Han ser det som sin uppgift att analysera opinionen och koppla insikterna till konkreta budskap.

– Det är mötet med människor som är det centrala i vår valrörelse. Det sker på olika sätt och olika platser. Vi har vunnit två val för att människor tycker vi har haft de bästa förslagen på hur vi tillsammans ska förbättra Sverige. Det är så vi går till val och möter människor även i kommande valrörelse, säger Per Nilsson i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Moderaterna

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.