Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Valentin & Byhr vinner pr-uppdrag åt Bauer

Publicerad: 24 augusti 2011, 11:31

Göteborgsbyrån Valentin & Byhr har vunnit kunden Bauer Hockey. Samarbetet gäller pr i både traditionella och digitala medier.


Ämnen i artikeln:

Valentin & Byhr

Valentin & Byhr har vunnit hockeyutrustningsjätten Bauer. Enligt byrån är det första gången som Bauer anlitar någon för pr-uppdrag på den europeiska marknaden.

– Bauer är ett välkänt premiumvarumärke i hockeyvärlden och vi är så klart oerhört stolta över förtroendet vi fått, meddelar Malin Zetterlund, pr-strateg på Valentin & Byhr.

Bauer grundades redan 1927 i Ontario och har därefter gått via Nike som ägare till att åter bli ett eget varumärke:

– Vår målgrupp är ung och spenderar en stor del av sin fritid i digitala nätverk, därför är det också där vi behöver distribuera vår närvaro. Vi ville jobba med en snabbfotad och kreativ byrå som tänker PR i flera kanaler och den kompetensen vet vi att Valentin&Byhr har, meddelar Marcus Johnsson, nordisk marknadschef på Bauer Hockey.

Göteborgsbyråns första uppdrag gäller ett halsskydd där Valentin & Byhr ihop med HV71 och hockeykändisen Johan Davidsson gjort en dokumentärfilm om livet på isen:

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Valentin & Byhr

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.