Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Väntad pr-triumf för Brio

Publicerad: 28 februari 2012, 21:27

Victoria och Daniel på promenad med Estelle i Brio-vagnen.

Foto: Prins Carl Philip.

Brio, som länge flörtat med Victoria och Daniel, är Kunglig Hovleverantör - därför var det ingen överraskning att Estelle färdas i en sådan barnvagn. I dag släpptes bilden som bekräftade experternas gissningar. - Det känns fantastiskt roligt, säger Håkan Johansson, vd för Brio Baby, till Expressen.


Ämnen i artikeln:

VictoriaEstellePrins DanielHovetKronprinsessan VictoriaBrio

Hovet släpper bilder på kronprisessparet och dess bebis Estelle på löpande band. På måndagen kom första ansiktsbilden och i dag, tisdag,  publicerade hovet prins Carl Philips bild på den lilla familjens första barnvagnspromenad, i Hagaparken.

På bilden syns det att barnvagnen är av det välkända svenska märket Brio som sedan tidigare Kunglig Hovleverantör. Kronprinsessan åkte själv i en  Brio-vagn som barn.

– För oss som företag och för mig och mina medarbetare känns det fantastiskt  roligt, säger Håkan Johansson som nu hoppas på att en ny Brio-våg ska skölja över landet.

Kronprinsessparet har överösts med gåvor till Estelle från olika företag som vill synas med sina produkter i lill-prinsessans närhet.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.