Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Varumärkenas bästa aprilskämt 2016

Publicerad: 1 april 2016, 09:14

UPPDATERAD. Man kunde kanske tro att det gamla goda aprilskämtet börjar bli föråldrat – men tvärtom är det tydligen hetare än någonsin att skämta år 2016. Varumärkena satsar stort på att luras, och här är några av dagens bästa.


Ämnen i artikeln:

Aprilskämt

Carlsbergs Ölbrus
Vi skrev tidigare om Carlsbergs "Ölbrus" som har testats fram i laboratoriet. Det är alltså frågan om en brustablett som förvandlar ett glas vatten till en öl på 90 sekunder. För bra för att vara sant helt enkelt.

Google Cardboard Plastic
Google har gjort det igen – kommit med det nyaste inom tekniken. Glasögon som du får uppleva den verkliga världen igenom.

T-Mobiles mobilhållare
T-Mobile är inne på lite samma spår som Google, men istället för att uppleva det verkliga livet kan man med deras mobilhållare se livet genom mobilen. I alla lägen.

Gifflar med kaviarsmak
Det finns många svenskar som älskar gifflar och Kalles kaviar, men blir de två kombinerade en smakupplevelse att prata om?

Duolingos språkkudde
Duolingo har något stort på gång: en kudde som lär dig ett helt nytt språk över en natt. Personer som har testat kudden är lyriska, en användare har uttalat sig på deras hemsida: "I went to bed only speaking English, but woke up bilingual. ¡Buenos días a todos!".

H&M:s samarbete med Mark Zuckerberg
H&M har samarbetat med stora namn, och nästa person att samarbeta kändes given: Mark Zuckerberg. Samma kläder varje dag, en grå t-shirt och ett par blåa jeans. Mashable skriver mer om det fantastiska samarbetet.

Falukorvsglass
Scan bjuder på ännu en smaskig svensk klassiker: falukorv som blir glass. Både svalkande och mättande under sommarmånaderna, eller?

Sourcream & onion parfym
På Estrellas Facebooksida skriver de att efterfrågan har varit enorm och att de nu äntligen kan ge ut den härliga produkten: sourcream and onion i parfymformat. En krispig sommardoft är vad som utlovas.

Lakritsfil
Matbranschen tycks vara särskilt skojfrisk i dag, och Verum vill ju inte vara sämre. Fil med lakritssmak skulle det säkert finnas en marknad för – men hur tilltalande är en kolsvart smet egentligen?

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

Aprilskämt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.