tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Värvar Littorin och Hägglund

Publicerad: 18 februari 2013, 07:45

Jöran Hägglund och Sven Otto Littorin.

Nordic Public Affairs slår till med två tunga värvningar: Sven Otto Littorin och Jöran Hägglund. Fjolåret blev starkt för den nystartade byrån.

Ämnen i artikeln:

Jöran HägglundSven Otto LittorinNordic Public Affairs

FT

Fredrik Thambert


Ex-ministern Sven Otto Littorin blir senior advisor inom arbetsmarknadsfrågor i Sverige och EU. Han kommer också att fullfölja ett projekt för mobiltelefonindustrin i Skåne från sin bas i London.  

Jöran Högglund, som denna månad lämnar tjänsten som PA-chef på Vattenfall, blir senior advisor inom näringspolitik på byrån.  

Dessutom värvar Nordic Public Affairs Lena Ivö, senast informationschef på TCO, som seniorkonsult. MP Stockholms tidigare ordförande Martin Hansson ansluter också som konsult.  

– Vi håller fast vid vårt koncept med erfarna, seniora konsulter som jobbar nära kunden i varje steg. Vår erfarenhet är att kunderna uppskattar få men riktigt kvalificerade rådgivare som jobbar nära dem både som rådgivare och med produktion av strategi och kommunikationsmaterial, säger Johan Jakobsson, vd på Nordic Public Affairs i en kommentar.

Byrån omsatte i fjol 16,1 miljoner kronor och gjorde ett rörelseresultat på 6,7 miljoner. Omsättningen steg med 47 procent jämfört med startåret 2011.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev