Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Vass duo återvänder till JKL

Publicerad: 23 augusti 2013, 08:06

Dora Streiffert och Joel Malmqvist.

Dora Streiffert och Joel Malmqvist återvänder till pr-byrån JKL.


Ämnen i artikeln:

JKL

Dora Streiffert arbetade på JKL mellan 2001-2004 och har därefter varit Retail Marketing Manager för Nike Danmark och kundansvarig  teamledare på  Aspekta. Sedan 2010 har hon varit konsult på Wenderfalck där hon även suttit med i byråns ledningsgrupp samt varit byråchef under en period.  På JKL kommer hon huvudsakligen att ”utveckla erbjudandet inom corporate communication och specifikt fokusera på marknadskommunikation och medierelationer”, enligt ett pressmeddelande.

Joel Malmqvist
kommer närmast från en roll som projektledare på SNS, Studieförbundet Näringsliv och Samhälle. Sedan sin tid som konsult på JKL mellan 2007-2008 har han arbetat  bland annat som påverkansstrateg för Svenska kyrkan.

Han får en viktig roll i  JKL:s Public Affairs-verksamhet.

– Det är särskilt roligt att välkomna två gamla "JKL:are" tillbaka till Sveavägen. Vi känner Joel och Dora sedan tidigare och vet vilken stor kompetens de båda besitter. Vi ser fram emot att ta del av de erfarenheter de samlat på sig under  den tid de varit borta från JKL, säger Anna Grönlund Krantz, Managing Director för JKL i Sverige.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

JKL

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.