Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Vem blir Näringslivets superkommunikatör 2016?

Publicerad: 24 mars 2016, 08:28

Årets jury.

Foto: Andreas Elgstrand.

För fjärde året i rad anordnar Resumé tävlingen och eventet 150 svenska Superkommunikatörer. Juryn har listat personer i näringslivet som förtjänar att få ett hedersomnämnande och som gjort något extraordinärt med sin kommunikation.


Ämnen i artikeln:

Micael DahlénHelena WestinJohan SåtheNäringslivets 150 SuperkommunikatörerPer SchlingmannHelena StålnertResumé

Nytt är att juryn har valt att dela upp listan i sex olika kategorier. Huvudlistan, med en Superkommunikatör som tar hem det stora priset finns givetvis kvar.
Juryn har i år valt ett tema, att personerna på listan har skapat en positiv förändring i samhället och för andra människor – "godhet", enkelt uttryck.
– Temat har gjort att årets lista innehåller en hel del nya och spännande namn jämfört med föregående år, säger Johan Såthe, chefredaktör på Resumé.

I årets jury ingår Micael Dahlén, professor Handelshögskolan, Per Schlingmann, konsult och författare, Helena Stålnert, konsult och styrelseproffs, Helena Westin, konsult, Juan Navas, kommunikationschef Sveriges Kommunikatörer, Lena Ahlström vd och grundare Ledarstudion och Johan Såthe, chefredaktör Resumé.

Tidigare vinnare har varit Swedbanks vd Michael Wolf, Ikeas Ingvar Kamprad och förra året blev Youtube-stjärnan Lisa "Misslisibell" Jonsson näringslivets främsta superkommunikatör.

Vem som står som vinnare 2016 kommer avslöjas vid ett event den 3 maj på Fotografiska i Stockholm.

Följ resan mot att vinnaren koras på Resume.se samt under hashtag #150superkommunikatörer.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.