Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

”Vems sida väljer du?”

Publicerad: 28 maj 2012, 10:44

Annons för kampanjen.

Pennalism på internatskolor har debatterats den senaste tiden. Nu kör Friends ut en ny anti-mobbningskampanj som uppmanar till att ta ställning – "Vems sida väljer du?"


Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsFriends

–      Trots mycket diskussion och stora framsteg de senaste åren forsätter mobbning att vara ett stort problem på många arenor -  på nätet, i omklädningrummet och på skolgården. Med vår nya kampanj vill vi påminna om att 50.000 barn  i Sverige är utsatta för mobbning. Det motsvarar 1450 skolklasser, säger Andreas Drufva, marknadschef på Friends, i en kommentar.

–      Mod och civilkurage är viktiga egenskaper för att stoppa mobbning. Vi tror på barns och vuxnas inneboende förmåga att stå upp för det som är rätt och vi uppmanar i kampanjen att ta ställning för det utsatta barnet – mot mobbning.

Kampanjen är gjord av Lowe Brindfors som sedan 2000 stödjer Friends med strategier och utformning av  reklammaterial. Byrån har gjort en mängd kampanjer för organisationen.

Lyssna på radiospoten här

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsFriends

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.