Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Veteran blir byråchef på Westander

Publicerad: 18 mars 2014, 11:11

Johanna Look.

Foto: Westander.

UPPDATERAD Johanna Look går in på en nyinrättad tjänst som byråchef och biträdande vd på Westander. Hon får även ett särskilt ansvar för affärsutveckling. Johanna Look har arbetat som konsult på företaget i sju år och varit delägare sedan förra året.


Ämnen i artikeln:

Patrik WestanderJohanna LookWestander

Westander har precis flyttat till nya lokaler vid Slussen i Stockholm.

– Som byråchef kommer Johanna Look att spela en nyckelroll när vi ska  växa in i våra nya lokaler. Hennes långsiktiga tänkande och förmåga att  få saker att hända är en stor tillgång för oss, säger Westanders vd  Patrik Westander i en kommentar.

Johanna Look tog Berghs-examen och  började som juniorkonsult på Westander för sju år sedan – hon blev  delägare förra året och har suttit i ledningsgruppen i två år.

Hon tar nu steget upp och går in på en nyinrättad tjänst som byråchef och biträdande vd.
–  Jag vill att 2014 blir året då vi tar ett rejält språng i  metodutvecklingen av våra tjänster, säger Johanna Look i en kommentar.


Byrån har redan en studio för medieträning och goda möjligheter att hålla i kurser och seminarier.

Johanna Look jobbar med kunder som Hjärt-Lungfonden, Collectum och ManpowerGroup.

Hon blir kvar i Westanders ledningsgrupp och även fortsatt chef för en av fem resultatenheter.

Westander har idag 28 anställda och siktar på att bli 35 personer under 2014.

Patrik Westander har nyss fyllt 50 år, men förändringen har inget att göra med att han skulle ha några planer på att trappa ned eller liknande.

– Jag tänker vare sig jobba mer eller mindre, utan snarare mer effektivt. Johanna har den ovanliga kombinationen att hon är en strukturerad thinker och doer på en och samma gång. Hon har fantastiska ledaregenskaper och sprider en energi kring sig som får alla att jobba ännu mer effektivt, säger han.

Så du ska inte hänga en massa på golfbanan nu när du får motsvarigheten till en vice vd vid din sida?
– Det ligger inte för mig. Jag har världens roligaste jobb att vara konsult och dessutom inom pr-branschen som är fantastiskt kul. Så jag har inga som helst planer på att trappa ned. Jag tänker nog snarare att det blir ännu roligare än tidigare, säger Patrik Westander.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.