Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

"Vi följer det med spänning"

Publicerad: 28 december 2010, 09:37

Efter USA-äventyret är Fredrik Ljungberg nära spel i Europa igen. 33-årige ”Freddie” uppges vara på väg att skriva på för skotska storklubben Celtic. – Vi följer det med spänning, säger Rickard Kull, marknadschef för skosponsorn Puma.


Ämnen i artikeln:

Fredrik LjungbergPuma

Fredrik Ljungberg. Foto: Björn Elgstrand.

Fredrik Ljungberg har varit sval för den europeiska sponsormarknaden under sina år i den amerikanska proffligan MLS.

Men nu tycks han återvända till ”rätt sida” av Atlanten. Ljungberg uppges vara nära att skriva på för Celtic. Enligt Sport-Expressen kan Ljungberg få en årslön på 11,5 miljoner kronor om övergången blir verklighet.

Spel i Europa ökar skosponsorn Pumas intresse för den 33-årige mittfältaren. Puma har samarbetat med Fredrik Ljungberg i många år. I nuläget finns inget skrivet kontrakt, bara en muntlig deal. Men det kan bli tal om ökad sponsring framöver eftersom Ljungberg kommer närmare Sverige.

– När Fredrik flyttade över till USA försvann han lite ur min budget men dyker han upp i Celtic blir det en helt annan sak. Vi mäter vad spelarna har för exponering och Fredrik har ett grundvärde som är högt. Vi har ett bra samarbete med Fredrik och följer det här med spänning, säger Rickard Kull till Resume.se.

Fredrik Ljungberg uppges även vara sugen på en comeback i landslaget.

– Det skulle vara fantastiskt om han kommer tillbaka till landslaget, säger Rickard Kull.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Fredrik LjungbergPuma

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.