tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

"Vi växer så det knakar"

Publicerad: 24 november 2009, 08:44

PR-byrån Greatness ökar omsättningen kraftigt, visar den senaste årsredovisningen. Och vd Cecilia Wassaether tänker fortsätta så. – Vi ska dubbla omsättningen till nästa år och nå mellan sju och åtta miljoner.

Ämnen i artikeln:

Greatness PRCecilia Wassaether

TR

Tobias Rydergren


Cecilia Wassaether. Foto: Andreas Elgstrand

Greatness PR har hittills lämnat in tre årsredovisningar. Räkenskapsåret är brutet och slutar sista juli. Omsättningen ökade under det senaste året med runt en miljon till lite drygt 3,5 miljoner kronor.
– Just nu växer vi så det knakar och är nu sex anställda. Vi har inte behövt tävla så mycket i pitcher utan kunderna har kommit ändå.

Den senaste kunden är organisationen Ledarna. Uppdraget gäller att utforma strategi och upplägg för Ledarnas debut under politikerveckan i Almedalen nästa år. I år låg Greatness bakom TU:s mediemaktseminarium och fastighetsbolaget Jernhusens närvaro i Almedalen.
– Ledarna ska synas ordentligt med ett riktigt kvalitetsprogram i Almedalen.

Men tillväxten i Greatness ger än så länge inga vinster att dela ut till ägarna Cecilia Wassaether och Joanna Sundström. Årets resultat efter skatt blev blygsamma 70 146 kronor – en summa som återfördes i verksamheten.
– Det är inget vi diskuterar nu. Allt vi drar in ska in och användas i verksamheten.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev