Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Vill du ha hennes jobb?

Publicerad: 2 februari 2012, 15:14

Sofia Heidenberg vd för Golin Harris.

Någon som vill ha Sofia Heidenberg vd-jobb för en dag med full lön? Pr-byrån Golin Harris söker morgondagens pr-stjärnor med just det erbjudandet. – Den vi söker bör ha stort mod, en entreprenörsådra och en vilja att vara med och förändra pr-branschen, säger Sofia Heidenberg, vd för Golin Harris.


Ämnen i artikeln:

Sofia Heidenberg

I samband med Berghs-evenemanget Career Day på lördag kommer Golin Harris med ett udda erbjudande – byrån efterlyser en student som vill leda företaget under en dag, med full vd-lön.

– Vårt mål är att knyta till oss morgondagens PR-stjärnor – personer som vill vara med och skapa framtidens kommunikation. Jag tror på att låta människor växa i sina yrkesroller och ge medarbetarna stort utrymme och ansvar. Därför lämnar jag över ledarskapet under en dag till en kandidat som får prova vingarna hos oss från ett perspektiv som kanske skiljer sig från den position nyutexaminerade studenter brukar hamna på, säger Sofia Heidenberg, vd och grundare av Golin Harris i Sverige, i en kommentar.

– Vi vill träffa personer som har kunskap och visioner om vad pr spelar för roll idag och i framtiden och hur kommunikationslandskapet kommer att förändras. Den vi söker bör givetvis ha stort mod, en entreprenörsådra och en vilja att vara med och förändra pr-branschen.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Sofia Heidenberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.