Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Vill göra fler barn till vardagshjältar

Publicerad: 15 juli 2015, 14:04

Nickelodeon vill göra fler barn till vardagshjältar.

Fler barn borde bli vardagshjältar, tycker Nickelodeon och Plan international. I dagarna släpper de den globala kampanjen "Together for good" som uppmanar barn att göra något positivt för andra.


Ämnen i artikeln:

Plan InternationalNickelodeon

Kampanjsidan ska inspirera barn från hela världen att göra en insats för att hjälpa andra barn – och själva erbjuda sin hjälp.

– Från vårt tidigare välgörenhetsinitiativ "Hjälp Dora hjälpa" vet vi att barn uppvisar stort engagemang och stor entusiasm när de ombeds hjälpa andra barn. Vi har under de senaste åren redan samarbetat med Plan Sverige och stöttat deras kampanj "Because I am a Girl" under vår Nickelodeondagen-turné. Därför, och på grund av deras passion och expertkunskap, så vet jag att Plan International är den perfekta samarbetspartnern för det här initiativet, säger Jenny Frisk, marknadschef på Nickelodeon, i ett pressmeddelande.

"Together for good" startar den 21 juli i 150 länder. Kampanjen kommer att köras via webbplatsen, på tv och i Nickelodeons sociala kanaler.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.