Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ving visar resmål på Vine

Publicerad: 8 juli 2013, 08:50

Ving visar ett resmål om dagen på Vine i filmer gjorda av de egna reseguiderna.


Ämnen i artikeln:

Ving

Ett resmål om dagen: måndag Turkiet, tisdag Rhodos, onsdag Mallorca och så vidare. Genom att låter de egna reseguiderna stå för innehållet försöker man skapa aktualitet och äkthetskänsla.

Den första sommaren som Ving använder Vine blir som ett test för att se om det är uppskattat av kunderna. En del av filmerna delas också på Vings Twitterkonto.

Reseföretaget Ving har länge jobbat med bildmaterial på sin webbsida och har sedan tidigare en Instagramstafett där man följer Vings personal jorden runt. Varje vecka är det ett nytt resmål och en ny person som vi får följa med.

På Instagram delas både stillbilder och rörliga bilder från Vings olika resmål och varje vecka förflyttas Instagramstafetten till ett nytt resmål. När Twitter lanserade videotjänsten Vine till smartphones fanns förutsättningarna att skapa filmer med stor reslust direkt från Vings resmål som återkommer vecka efter vecka.

-          Vi har en fantastisk produkt att visa upp med film och personal på mängder av platser runtom jorden. Just nu-känslan som skapas med Vine är svår att överträffa, säger Robert Gunnarsson, ansvarig sociala medier på Ving Sverige.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Ving

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.