Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Vinst direkt för Grayling

Publicerad: 24 mars 2011, 10:27

Grayling redovisar en vinst på 6,5 miljoner kronor för sitt första verksamhetsår. Byråintäkten uppgick till drygt 60 miljoner för pr-byrån under 2010. – Vi är mycket nöjda med utvecklingen 2010, säger Graylings vd Peter Erikson i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Peter EriksonGrayling

Peter Erikson

Grayling gör alltså en vinst på 6,5 miljoner kronor under sitt försa verksamhetsår, medeltalet anställda var under året 43 vilket etablerar Grayling som en av Sveriges största pr-konsultföretag.
– Vi är mycket nöjda med utvecklingen under 2010. Under året har vi stärkt vår position på alla tre kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, säger Peter Erikson.

Under året satsade man 1 miljon kronor i marknadsföring för etablering av det nya varumärket och nästan lika mycket för medarbetarnas kompetensutveckling.

Grayling bildades på nyåret 2010 genom en sammanslagning av Trimedia och MMD. Koncernen är baserad i London och har totalt 900 medarbetare på 70 kontor i 40 länder.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Peter EriksonGrayling

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.