Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Vinter gör näringslivstidning

Publicerad: 8 maj 2013, 07:19

Britt-Marie Rauman Krohn, Henrik Larsson, Ronny Olovsson och Peter Kemi, alla Vinter.

Norrlandsbyrån Vinter har startat en regional konjunkturbevaktning via tidning och webb tillsammans med Norrlandsfonden.


– Internet är fullt av innehållslösa digitala slott, vi såg det som helt avgörande att hitta ett relevant innehåll att lyfta via webben och tidningen för att generera verklig nytta för Norrlandsfondens kunder och partners, säger Ronny Olovsson, PR-strateg på Vinter. De nya regionala konjunkturrapporterna gav oss just detta. Med Norrlandsfondens expertkunnande kan vi här presentera ett unikt innehåll i attraktivt förpackade kanaler.

Norrlandsfonden tar i samarbete med Konjunkturinstituet fram prognoser för näringslivet i Norrland och men också för riket som helhet i olika branscher på länsnivå.

- Vi gav Vinter utmaningen att strategiskt utveckla våra egna kanaler
till en starkare kommunikativ plattform med ett relevant innehåll, säger Lars-Olov Söderström, vd på Norrlandsfonden. Här har Vinter verkligen i sin tur utmanat oss med sina idéer och realiserat ett nytt spännande kommunikationsnav för Norrlandsfonden .

- På marginalen är det också kul att i allt prat om tidningsdöd vara med och starta tidning efter tidning åt kunder som nu blir sina egna mediahus, säger

Krister Berntsson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.