Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Westander fortsätter att öka

Publicerad: 14 juli 2016, 07:04

Patrik Westander.

Foto: Pressbild/Westander

Drygt 22 miljoner i byråintäkt under första halvåret och de anställda belönas med en extra månadslön.


Ämnen i artikeln:

Patrik WestanderWestander

Sedan 2011 har pr-byrån Westander haft en genomsnittlig ökning av byråintäkt på 8 procent per år. Och ökningarna fortsätter. Nu visar man en rekordbra halvårsredovisning, med en byråintäkt på 22,2 miljoner, vilket är en ökning på 22 procent jämfört med samma period året innan.

Man noterar även ett rekordhögt rörelseresultat på 5,9 miljoner under första halvåret, jämfört med fjolårets 2 miljoner. Det trots att man delade ut en extra månadslön i juni – för en kostnad om 1,6 miljoner kronor.
– Vårt intäktsrekord speglar att allt fler företag vill delta i samhällsdebatten. En viktig orsak till den ökade efterfrågan är lanseringen av våra två nya specialistenheter. Westander Hållbarhet och Westander Kris och Ledarskap har båda mötts av stort intresse från kunderna, säger vd Patrik Westander och tillägger:

– Ett företag som deltar i debatten bygger sitt varumärke, stärker företagskulturen, fördjupar sina kundrelationer, ser nya affärsmöjligheter och blir en mer attraktiv arbetsgivare.

Patrik Westander nämner det faktum att Westander utsetts till Årets stora pr-byrå vid fem av de senaste åtta åren som en bidragande faktor.
– De höga betygen från våra uppdragsgivare leder till nya kundförfrågningar och gör det lätt att rekrytera nya medarbetare.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Patrik WestanderWestander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.