Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Westander ökar byråintäkterna med sju miljoner

Publicerad: 13 januari 2015, 10:03

Patrik Westander, vd Westander.

Under 2014 ökade Westander byråintäkterna med 25 procent mot föregående år. Det innebär en ökning till 1,5 miljoner per anställd, uppger pr-byrån.


Ämnen i artikeln:

Patrik WestanderWestander

Westanders byråintäkter uppgick under 2014 till 35,3 miljoner kronor. Det innebar en ökning med 7 miljoner mot föregående år – en rekordökning av intäkterna förklarar vd:n Patrik Westander.

– Westanders intäkter har aldrig tidigare ökat så snabbt och företagskunderna står för större delen av ökningen. Det finns en stor tillväxtpotential bland företag som vill delta i samhällsdebatten, säger han i ett pressmeddelande.

Av ökningen på 7 miljoner stod företagskunderna för 5,9 miljoner.

Företag svarade för 54 procent av Westanders totala byråintäkter under förra året. Intresseorganisationer stod för 31 procent och myndigheter för resterande 15 procent.

Nu ser sig byrån om efter nya konsulter.

– Vi hoppas kunna anställa tre eller fyra nya konsulter i vårens rekryteringsomgång. Westanders långsiktiga expansionsmål är att bli en av Sveriges största pr-byråer, säger Patrik Westander i ett pressmeddelande.

Susanna Sköld

Ämnen i artikeln:

Patrik WestanderWestander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.