Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Westander plockar in Nyköpings fd kommunalråd

Publicerad: 17 januari 2013, 09:31

Foto: Pressbild.

Pr-byrån Westander har anställt Johannes Krunegård. Han kommer senast från en tjänst som kommunalråd i Nyköping. Han har lång erfarenhet av partipolitik och har bland annat arbetat som landstingsråd i Södermanland, jobbat vid gröna tankesmedjan Cogito och för Miljöpartiet i Stockholms Stad.


Ämnen i artikeln:

Westander

– Jag uppskattar mycket Westanders fokus på eget engagemang i uppdrag.  För egen del ser jag särskilt fram emot att hjälpa uppdragsgivarna att  bidra till minskad klimatpåverkan, säger Johannes Krunegård i en  kommentar.

Han har lång erfarenhet av olika kommunikationsarbeten. Johannes Krunegård han  har bland annat jobbat på Civilpliktsrådet och Miljöpartiet i  Stockholms stad samt som deltidspolitiker för Miljöpartiet i  Södermanlands läns landsting och Nyköpings Kommun:

– Johannes  Krunegård har som kommunalråd jobbat mycket med miljö- och  samhällsbyggnadsfrågor. Vi rekryterar gärna fler klimatengagerade  personer med partipolitisk bakgrund, säger Jessica Henryson, enhetschef  för Westander Klimat och Energi i en kommentar.

Klimat och energi är  en enhet med inriktning på att analysera, opinionsbilda och påverka  utvecklingen inom klimat- och energiområdet.

Målet är att bidra till minskad klimatpåverkan.

Westander har idag 30 anställda och målet är att växa till 35 personer.
Johannes Krunegård var en av 369 sökande i samband Westanders rekryteringsomgång i höst.

Johannes Krunegård avgick som kommunalråd för Nyköpings kommun i november i år.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Westander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.