Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Westander startar pr-skola

Publicerad: 26 februari 2014, 08:34

Mikael Persson.

Kurserna ska vara öppna och handla om hur man skapar publicitet, bildar opinion och påverkar politiska beslut. De är en utveckling av Westanders pr-handbok, enligt byrån.


Ämnen i artikeln:

Mikael PerssonWestander

– Nu samlar vi våra kurser under namnet Westanders pr-skola och utvecklar kursverksamheten ännu mer. Vi vill bidra till att fler företag och organisationer deltar i samhällsdebatten, säger Mikael Persson, ansvarig för Westanders pr-skola i ett pressmeddelande.  

Tidigare har Westander haft en lobby- och skrivkurser. Endagarskurser har hållits i kriskommunikation, sociala medier och debattartiklar. Tanken är att allt nu ska gå under det gemensamma namnet Westanders pr-skola.  

– Pr-skolan är en utveckling av Westanders pr-handbok som vi har gett ut sedan 2003. Precis som pr-handboken ska våra kurser ge konkreta, praktiska kunskaper som går att använda i verkligheten, säger Mikael Persson i ett pressmeddelande.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Mikael PerssonWestander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.