Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Westander värvar rutinerad journalist

Publicerad: 16 maj 2014, 11:42

Krister Berntsson.

Pr-byrån Westander har värvat Krister Berntsson, senast medarbetare på Resumé.


Ämnen i artikeln:

Westander

Krister Berntsson slutade på Resumé tidigare i våras. Han har tidigare arbetat som reporter och redaktör på tidningar som Veckans Affärer, Kamratposten och Teknikens Värld. Under de senaste 14 åren har han arbetat inom Bonnierkoncernen, där han också varit personalrepresentant i Bonnier AB:s styrelse.

– Krister Berntsson har jobbat som journalist i 26 år och arbetat med allt från affärsjournalistik till att skriva om heminredning. Hans mångsidighet och breda kompetens kommer att vara till stor nytta för våra uppdragsgivare, säger Jenny Kölfors, enhetschef på Westander, i ett pressmeddelande.

Westander har i dag 28 anställda och målet är att växa till 35 under 2014.

– Westander har ett mycket gott rykte i journalistkretsar, där många framför allt uppskattar byråns öppenhetsfilosofi. Dessutom gillar jag att företaget uppmanar oss medarbetare att arbeta med kunder och frågor som vi själva känner engagemang för, säger Krister Berntsson.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Westander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.