Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Whispr öppnar i Sverige

Publicerad: 17 december 2010, 15:35

I september stod det klart att pr-konsulten Jerry Silfwer lämnar Springtime för Whispr Group. Nu avslöjar Whisprs vd, Joakim S Leijon, att det nya Sverigekontoret planeras att starta innan sommaren 2011. Rekryteringsprocessen är i full gång.


Ämnen i artikeln:

SpringtimeWhispr

truetrue2020-12-10T16:34

Jerry Silfwer

Whispr Group, med offensiva Sverigeplaner inleder samarbete med Groupon, ett multinationellt ”dagens deal”-företag där produkter säljs billigt under 24 timmar. I dag finns Groupon på över 150 marknader med över 35 miljoner användare.
– Just nu diskuterar vi hur vi kan fördjupa och förbättra Groupons sociala medier-strategi. Vi har precis inlett ett samarbete men inga formella dokument har undertecknats. Vi är väldigt smickrade då Groupon, i vår mening, är det företag i världen med störst ­potential just nu inom social­ commerce, ­säger Whispr Groups grundare Joakim S Leijon.

Nu planerar Whispr Group att öppna sitt kontor i Sverige med förra Springtime-medarbetaren Jerry Silfwer i spetsen.
– Vår ambition är att öppna innan sommaren. Vi expanderar väldigt fort och vill stärka vår närvaro i Europa genom ett kontor i Stockholm. Vi letar kontor och diskuterar med några av Europas framstående ­experter inom sociala ­medier och digital kommunikation. Vi har ett tydligt mål att vara bäst i världen inom vår nisch om två år – och, vi vill att det ska märkas när vi anländer i Stockholm.

Redan nu har byrån klart med en del tunga namn, enligt Joakim S Leijon.
– Exakt vilka kan jag inte gå in på i detta nu, men det är namn i samma dignitet som Jerry Silfwer.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

SpringtimeWhispr

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.