Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Yellon förvärvar Navigate

Publicerad: 24 augusti 2016, 12:45

Markus Leijonberg, Marie Bjurling Larsson och Henrik Wallén.

Foto: Johanna K Andersson

Varumärkesbyrån Navigate ska stärka Yellons strategiska erbjudande.


Ämnen i artikeln:

PreemYellonHemnet

För drygt ett år sedan etablerades brand experience-byrå Yellon i Stockholm – då i samband med uppköpet av Peoplelike Communication. Nu har man varit på förvärvsjakt igen och växer ytterligare i och med uppköpet av Navigate vars medarbetare Marie Bjurling Larsson och Henrik Wallén flyttar in hos Yellon.

Navigate har bland annat haft uppdrag för Preem och Hemnet.
– Navigate bidrar med kompetens inom analys och strategi kopplad till kundens affär. Marie och Henrik arbetar på en hög nivå, är orädda och har en implementerings- och förankringsmodell som verkligen får saker att hända. Tillsammans skapar vi en längre värdekedja, kommenterar Markus Leijonberg, vd på Yellon.

Enligt Marie Bjurling Larsson är bolagens företagskulturer lika:
– Båda är väldigt hands-on, och vi tror på samma framgångsfaktorer. Navigate har länge sökt efter en partner som både är stark på operativt genomförande och kan ta ansvar för att miljöer, produkter, möten, sociala medier med mera samverkar kommunikativt. Här är Yellon unika, säger hon.

Nästa steg för Yellon är att etableras på västkusten.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

PreemYellonHemnet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.