Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

PR

Ytterligare avhopp från Cohn & Wolfe

Publicerad: 22 mars 2010, 08:31

Pr-byrån Cohn & Wolfes kundansvarige projektledare lämnar nu byrån efter tio år. Han har rekryterats av pr-byrån Schwartz till en tjänst som vice vd.


Ämnen i artikeln:

Cohn & Wolfe

Nicolas Jacquemot. Foto: Resumé

Nyligen lämnade Kinna Brundin, Cohn & Wolfe:s vd, byrån, efter det tappade byrån även corporate communications-ansvarige, Theodor Paues. Nu kan Resume.se avslöja att också byråns kundansvarige projektledare, Nicolas Jacquemot lämnar.
– Anledningen till att jag väljer att byta byrå nu är helt och hållet för att jag har haft koll på Schwartz ett tag och att de är starka inom mina expertområden, läkemedel, bioteknik och medicinsk teknik, nu fick jag förfrågan om detta jobb, ett erbjudande som jag inte kunde tacka nej till, säger Nicolas Jacquemot.

Pr-byrån Schwartz har kontor i Boston, London, San Francisco och Stockholm. På Stockholmskontoret har byrån 12 anställda, där Nicolas Jacquemot kommer tillsammans med vd:n Kristina Ebenius forma en ledarduo och driva utvecklingen av byrån ihop.

Kinna Brundins avgång från Cohn & Wolfe har ingen koppling till hans eget beslut, säger han.
– Nej, inte alls, flera av de som varit på Cohn & Wolfe har varit där länge, så det är inte så konstigt att nu några slutar.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

Cohn & Wolfe

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.