Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

A-Teens-stjärnan till "gubbkanalen"

Publicerad: 18 april 2011, 11:43

Radio1 har tidigare beskyllts för att vara en ”gubbkanal”.
Förra veckan stod det klart att Cissi Wallin får ett eget program i kanalen och i dag går man ut med att man värvat ytterligare en kvinnlig programledare – tidigare A-teens-stjärnan Sara Lumholdt, som är ekonomiassistent på mediebyrån Bizkit.


Ämnen i artikeln:

Radio 1

Sara Lumholdt.

Förra veckan rapporterade Resume.se om att medieprofilen Cissi Wallin får ett eget program i pratradiokanalen Radio1. Nu står det klart att kanalen, som beskyllts för att vara en ”Gubbkanal”, värvat ytterligare en kvinnlig programledare. Sara Lumholdt, tidigare sångerska i A-teens, kommer att leda ett eget relationsprogram i kanalen.

– Mitt program kommer att handla om relationer och samlevnad. Jag vill ta upp både vardagliga problem och hetare samtalsämnen. Inga rum är stängda. Det får gärna vara saker som man inte pratar så mycket om annars. Jag vill inte att det ska finnas några gränser, säger Sara Lumholdt i ett pressmeddelande.

Sara Lumholdt arbetar som ekonomiassistent på mediebyrån Bizkit.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

Radio 1

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.