Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

Barndomsvännerna gör podradio

Publicerad: 13 februari 2012, 08:38

Kristian Luuk och Andres Lokko

Foto: SR.

Barndomsvännerna Kristian Luuk och Andres Lokko gör podradio ihop på Sverigesradio.se. – Det här ska bli jätteroligt, jag har känt Andres sen jag var 7 år gammal och äntligen får vi jobba ihop, säger Kristian Luuk i en kommentar.


Kristian Luuk och Andres Lokko gör radio ihop, showen "Luuk &  Lokko" är en helt ny podradioshow i tio delar som läggs ut varje torsdag  på Sverigesradio.se med start nu i veckan.

– Jag tror mer än något annat att det är en möjlighet att följa två personer som en gång för länge sedan var väldigt goda och nära vänner och som lär känna varandra igen efter att ha tappat bort varandra i några decennier, säger Andres Lokko som flyttat hem från London.

"Luuk & Lokko" är ett schemalagt veckosamtal i poddradio-format där Kristian Luuk och Andres Lokko pratar med varandra med ett förbestämt ämne. Vissa infall kan förekomma men de kommer att vara ytterst tyglade samt relativt få, meddelar de båda herrarna.

– SR Underhållning kommer under året att testa några, för oss, helt nya sätt att göra underhållningsradio. Luuk & Lokko känns som ett mycket spännande första projekt i den satsningen, säger Daniel af Klintberg, chef för SR Underhållning.

Erika Siljendal

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.