Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

Efter Musikguiden i P3 – Jenny Seth startar podcast

Publicerad: 1 februari 2013, 12:53

Vid årsskiftet tvingades Musikguidens programledare Jenny Seth att lämna Sveriges Radio sedan hennes lastid hade gått ut. Nu startar hon podcasten "Jenny & Vänner".


I december förra året rapporterade Resumé om hur Musikguidens programledare Jenny Seth blev utlasad från Sveriges Radio tillsammans med större delar av redaktionen.

Den välkända radiorösten Sveriges Radio och P3 vid årsskiftet, men hade inga tankar på att lägga musikjournalistiken på hyllan.

– Jag kommer inte att lägga ner musikjournalistiken bara för det här. Men jag kommer inte att kunna jobba på Sveriges Radio på ganska länge, sade Jenny Seth till Resumé i december.

Jenny Seth som tidigare varit skribent i Aftonbladet och musikläggare på P3 hade vid tidpunkten inte gjort klart med ett nytt jobb. Ny startar hon podcasten "Jenny & Vänner" som hon leder tillsammans med Peter Björklund, dj och klubbarrangör.

Första avsnittet sänds den 8 februari och premiärgäst är Lisa Millberg, sångare i The Concretes.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.