Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Radio

Extra kvartett i Morgonpasset

Publicerad: 9 januari 2013, 07:45

Morgonpasset i P3 har premiär i SVT 2 samt SVT Play på lördag. Samma vecka utökas programledarfloran med Soran Ismail, Nour El Refai, David Druid och Jörgen Lötgård.


Ämnen i artikeln:

Morgonpasset

Programledartrion Hanna Hellquist, Martina Thun och Kodjo Akolor började sända Morgonpasset i P3 i januari 2009.

Programmet  har hela tiden växt och nu får Morgonpasset än större publik genom att  det ska sändas i SVT2 på lördagar och streamas i SVT Play från måndag  till lördag.

Nytt är också att programledarutbudet utökas med fyra personer: Soran Ismail, Nour El Refai, David Druid och Jörgen Lötgård:
– Man  brukar säga att vänner är familj som man väljer och det är verkligen så  det känns. Jag kan inte tänka mig en bättre grupp människor att  komplettera Morgonpasset i P3 med, säger Kodjo Akolor i en kommentar.

Martina  Thun, Hanna Hellquist och Kodjo Akolor ska i fortsättningen även utgöra  Morgonpassets kärntrup och leda programmet tisdag till fredag. Den förstnämnda blir också programmets ankare varje lördag.

Resterande dagar roterar man med de nya programledarna:
– Soran,  Nour, David och Jörgen har gästat Morgonpasset i P3 många gånger och är  redan kända för radiopubliken. Det blir ett energitillskott när de nu  blir en officiell del av Morgonpasset-familjen, säger Morgonpassets  producent Caroline Pouron i en kommentar.

Premiärprogrammet av nya Morgonpasset går av stapeln på lördag den 12 januari.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Morgonpasset

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.